Вінниця
25.04.2024
15.11° C
Вгору

Замість старих дірок – новий рубероїд. На вінницьких будинках ремонтують покрівлю

У Вінниці продовжують ремонтувати дахи бахатоповерхівок. Покрівлю модернізують повністю коштом міського бюджету на умовах муніципальної програми підтримки ОСББ.

 

Наразі ремонтують дах будинку, що розсташований на вулиці Лялі Ратушної. 

 

Про це повідомляє Віта ТБ. 

 

Разом з новим рубероїдом майстри облаштовують новий парапет, який вже був у аварійному стані. Будинку 13 років і саме дах завдавав мешканцям будинку найбільше клопоту.

 

«Великі проблеми були з парапетом, цегли вже просто не крималися купи й могли б травмувати когось. Не було зроблене примикання нормальне. Позавертався рубероїд і вода туди підтікала. В третьому під’їзді протікало, в другому під’їзді теж протікало, але тільки до технічного поверху, людям на голови ще не капало. Вже було близько.», – зазначив голова ОСББ «Затишний дім» Валерій Кобзар.

Коли мешканці вирішили ремонтувати дах зіштовхнулися з проблемою нестачі коштів. Створили ОСББ і скористалится муніципальною програмою підтримки, за якою вартість капремонту даху покрили з бюджету громади. 

 

«Гріх не скористатися такою можливістю, щоб безкоштовно відремонтувати якийсь елемент будинку. Самі мешканці цього не витягнули б.», – додає голова ОСББ.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin