Вінниця
28.03.2024
16.24° C
Вгору

Як навчатимуться вінницькі школярі з цього понеділка

Із середини жовтня спостерігається стрімке зростання захворюваності на коронавірус серед мешканців громади. Крім того, упродовж останнього тижня кількість госпіталізацій дітей в «ЦМтаД» з вірусно-бактеріальною пневмонією зросла в 1,5 рази.

 

Відтак, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення, що восьмого листопада організація освітнього процесу для учнів 1-4 класів здійснюватиметься у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

 

Учні середніх та старших класів перейдуть на змішану форму навчання згідно з затвердженим розкладом навчальних занять. Також має бути забезпечений поділ 5-11 класів (наповнюваність яких становить більше 20 учнів) на підгрупи з відвідуванням кожною із підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі.

 

Для учнів класу (групи), які перебувають на самоізоляції, школи мають забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання.

 

У спеціальній загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням ВМР освітній процес також буде проходити у звичайному режимі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin