Вінниця
16.04.2024
19.71° C
Вгору

З початку року у Вінниці заасфальтували дев’ять вулиць 

У приватному секторі Вінниці за дев’ять місяців 2021 року проклали 2697 метрів мережі каналізування та заасфальтували ділянки на дев’яти вулицях на умовах дольової участі мешканців. 

 

Про це розповіла під час засідання виконкому голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук.

 

«Мешканці активно долучаються до програми співфінансування. Протягом звітного періоду було проведено 160 загальних зборів громадян, під час яких роз’яснено умови дольової участі населення в проведенні капітального ремонту доріг. Обрано ініціативні групи, яким вдалося залучити кошти дольової участі мешканців. Кошти бюджету Вінницької міської ТГ на капітальний ремонт 9 вулиць – майже 11 млн грн», – каже Наталія Панчук.

 

Капітальний ремонт провели на вул. Огієнка (від буд. №10 – до буд. №16), вул. Суворова (від буд. №2 до вул. Д. Марковича), тупику Пластовому (від пров. Пластовий до вул. І. Огієнка буд.№16), 2-й пров. Вишневського (від вул. Пирогова до вул. Вишневського). Також новий асфальт постелили на вул. Пирогова від 2-й пров. Вишневського до вул. Пирогова буд. № 203.

 

Відремонтували дорогу й на вул. Гагаріна (від вул. Вишневського до буд.№1А по вул. Гагаріна), вул. Юрія Курія (від вул. Чехова до вул. Волошкова), вул. Ю.Смірнова (частково )та вул. Квітуча (частково).

 

До того ж, майже 15 тисяч вінничан звертались до органів самоорганізації населення за вирішення різних питань, переважно за отриманням довідок.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin