Вінниця
19.04.2024
7.89° C
Вгору

У чоловіка, який ґвалтував свою рідну доньку знайшли бойову зброю 

Учора, 3 листопада, ми повідомляли про те, що слідчі оголосили про підозру 38-річному чоловікові, який систематично ґвалтував свою 17-річну доньку. Під час обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили пістолет Макарова та бойові набої.  Відтак, підозрюваному загрожує до 12 років ув’язнення.

 

Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

 

«Після затримання раніше судимого зловмисника поліцейські провели невідкладний обшук за місцем його проживання. Під час огляду території поблизу  будинку  поліцейські виявили пістолет Макарова та два магазини  з бойовими набоями до нього,  а також близько ста набоїв різного калібру, які були закопані неподалік залізничної колії.  Також у  будинку підозрюваного слідчі виявили накопичувачі до камер відеоспостереження, радіостанції та  інші речові докази, які можуть свідчити про причетність зловмисника до злочинної діяльності.», – зазначає начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик.  

Наразі  підозрюваного перевіряють на причетність до вчинення майнових злочинів на території області. 

 

За незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами  розпочато кримінальне провадження за ст. 263  Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 7 років.

 

За вчинення зґвалтування неповнолітньої дівчини згідно ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України затриманому загрожує до 12 років перебування за ґратами.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin