Вінниця
25.04.2024
17.16° C
Вгору

На Вінниччині батьки перекрили дорогу в знак протесту проти онлайн-навчання 

На знак протесту проти онлайн-навчання вчора, 1-го листопада, батьки літинських школярів перекрили дорогу, а згодом пішли за поясненнями до місцевої влади. Оскільки з 1-го по 12-те листопада школи Літинської СТГ перевели на дистанційну форму навчання (в тому числі 1-4 класи). Це рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Літинської селищної ради у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації із захворюваністю на ковід. 

 

Видання «На Парижі» зазначає, що протест батьків був пов’язаний з тим, що дітям складно вчитися дистанційно. Вони багато часу проводять перед гаджетами та не завжди розуміють програму, коли відсутні у школі. Крім того, є складнощі, коли у родині кілька дітей, а комп’ютерів не вистачає. 

 

Вже згодом до батьків вийшов очільник громади Анатолій Бичок. В свою чергу він послався на рекомендації Міністерства освіти і науки України та спростував, що причина переведення шкіл на дистанційну форму навчання – у дефіциті коштів на опалення приміщень (про це казали деякі з батьків).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin