Вінниця
16.04.2024
19.71° C
Вгору

Ковідні відділення Чернівців завантажені на 100%

Чернівецька область перебуває в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки. Згідно з даними МОЗ, в області перевищено рівень госпіталізацій. Реанімаційні відділення Чернівців, де лікують хворих на Covid завантажені на 100%. 

 

Про це повідомляє Чернівецька ОДА за підсумками засідання обласної комісії з ТЕБ та НС.

 

У відділеннях міських медичних закладів теж багато хворих. Найвищі показники у міській лікарні №4 та №3 – 100% і 93% відповідно.

 

«За 30 жовтня, в області госпіталізували 169 людей. Ми і раніше мали такі високі цифри, однак не у вихідні, для суботи це надзвичайно велике число. Зафіксовано 16 летальних випадків», – зазначив директор Департаменту охорони здоров‘я Чернівецької ОДА Олег Чорний.

 

До того ж, комісія прийняла рішення, що з від сьогодні всі школи Буковини навчатимуться дистанційно. Дистанційно у найближчі два тижні працюватимуть заклади позашкільної освіти всіх форм власності. Це стосується також установ мистецького та спортивного спрямування.

 

Дотримання цих вимог перевірятимуть спеціальні робочі групи. Порушників притягуватимуть до відповідальності згідно чинного законодавства.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin