Вінниця
25.04.2024
9.37° C
Вгору

У Вінниці триває реконструкція садочку №16

Роботи в дошкільному закладі «Бджілка» розпочалися ще влітку 2019 року. Один з корпусів, який збудудували ще в 1936 році був в аварійному стані. Тому стару будівлю демонтували, а на її місці почали зводити новий триповерховий корпус. Він більший, ніж демонтована будівля, і розрахований на дев’ять груп.

 

«Масштабне будівництво з нуля дошкільного закладу – це амбітний проект для міста. Адже починали ми його силами громади – фінансуючи з міського бюджету. З підтримкою держави фінішуємо до кінця року. І маленькі мешканці мікрорайону ходитимуть до сучасного комфортного садочку», – зазначив Сергій Моргунов.

 

Наразі будівельники облаштовують приміщення всередині, встановлюють дитячі майданчики. Утеплили фасад, на першому поверсі вже тепла підлога.

 

«Приємно дивитися, як змінюється територія. Скоро тут будуть тупотіти маленькі дитячі ніжки, – каже Сергій Моргунов. – Облаштовуються дитячі майданчики. Гойдалки, гірки, балансири вже встановили. У розпалі роботи з благоустрою. Поступово впорядковують і внутрішні приміщення. Змонтували кухонний ліфт».

 

Другу чергу реконструкції планують розпочати 2022 року. Вона передбачає часткове перепланування приміщень існуючого корпусу, заміну покрівлі з утепленням; заміну вікон і дверей на енергозберігаючі та фасадну теплоізоляцію. Міський голова очікує, що нове приміщення буде готове до кінця цього року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin