Вінниця
25.04.2024
16.08° C
Вгору

У Маріуполі штурмували центр вакцинації

Сильна тиснява та безлад виникли у черзі серед охочих щепитися від ковіду. Це сталося у суботу, 23 жовтня, у Маріуполі. Про це інформує місцевий Telegram-канал.

 

Один із очевидців зняв на відео який хаос творився у тисняві. Підписники каналу зазначили, що вакцинація стартувала ще в квітні проте натовп свідчить про те, що більшість пішли робити щеплення тільки під час різкого зростання захворюваності.

 

«Я просто в шоці! Бідні медпрацівники !!! Люди ау, вакцинація почалася ще з квітня! І весь час говорили, це обов’язково, йдіть, робіть, ні, всі ж були найрозумніші. Я в шоці! Ви самі винні в цій ситуації», «Я так вчора намагалася пробитися, годину простояла, з кимось посварилася і втекла, бо в такому натовпі стає реально погано», «Дуже хр***во, що немає попереднього запису або електронної черги», «Дочекалися, коли смажений півень за дупу клюне, готові тепер задавитися, з квітня не могли годинку викроїти», – написали користувачі в коментарях під відео.

 

Ситуація у Вінниці значно спокійніша. Достатня кількість центрів вакцинації дозволяє охочим імунізуватися у будь-який день і без великих черг.

 

Працівники Міністерства охорони здоров’я підрахували, що за чотири місяці вакцинація від коронавірусу врятувала близько 2,5 тисячі життів. Такі дані озвучив голова відомства Віктор Ляшко в ході години запитань до уряду у Верховній Раді.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin