Вінниця
25.04.2024
10.54° C
Вгору

У Вінниці обрали перших власників призів акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

Тетяна Мостовик 

Сьогодні відбувся перший етап розіграшу призів акції «Вакцинуйся. Збережи життя» у хабі «Місто змістів». Розігрували 15 телевізорів та 15 велосипедів серед 10646 учасників, які зареєструвалися до 17 жовтня.

 

Аби все відбувалось прозоро, розіграш транслювали в мережі наживо – усі охочі могли подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. Також запросили представників вінницьких медіа.

 

Перед визначенням переможців комісія одноголосно проголосувала, що з 30 рандомно обраних номерків, перші 15 отримають телевізори, а з 16 до 30 – велосипеди.

 

Визначали власників призів за допомогою сервісу random.org. 

 

«Це відомий міжнародний сервіс, який працює більше 12 років для генерації подібних розіграшів. Ним в світі скористались понад 140 тисяч разів. Ми вважаємо, що це достатньо авторитетний і якісний інструмент для проведення нашого розіграшу. Ми попередньо підготували відповідні записи для завантаження в систему. Вона автоматично сформує список 30 потенційних переможців. У нас завантажено 10 646 записів. Розіграш публічний, тому усі охочі зможуть перевірити його результати», – зазначив директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир  Романенко.

Система сформувала список 30 щасливчиків першого етапу розіграшу призів. Його у прямому ефірі оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. 

До 21 жовтня департамент охорони здоров’я міської ради перевірить проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації, і вже потім затвердить список. Згодом його оприлюднять у ЗМІ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin