Вінниця
20.04.2024
3.33° C
Вгору

Перший розіграш призів акції «Вакцинуйся. Збережи життя» відбудеться вже наступного тижня

Перші 30 призів розіграють серед вінничан менш ніж за тиждень. Це будуть 15 велосипедів та 15 телевізорів. Участь можуть взяти усі охочі, котрі пройшли повний курс вакцинації і зареєструвалися на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Для участі в першому етапі розіграшу можна зареєструватися до 17 жовтня.

 

Розігруватимуть подарунки 19 жовтня о 12:00. Все відбуватиметься прозоро, із трансляцією наживо в Інтернеті. Усі охочі зможуть подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. Також до участі у події запросять представників вінницьких медіа.

 

«Переможців акції ми будемо визначати за допомогою електронного сервісу, а саме шляхом вибору випадкових номерів учасників серед тих, хто зареєструвався в акції. Після чого конкурсна комісія перевірить тих учасників, чиї номери «випадуть», на відповідність встановленим вимогам акції. І далі уже оголосить перелік переможців. Якщо будуть виявленні невідповідності переможця умовам конкурсу, то на наступному розіграші виберуть  наступного переможця за допомогою електронного сервісу», – каже директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.



Вінничани, які не виграли у першому турі автоматично стають учасниками наступних розіграшів. А от ті, хто отримали призи, не зможуть взяти участь в наступних етапах.

 

Нагадаємо, що реєстрація в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» розпочалась першого вересня. Станом на сьогодні є майже 9, 5 тисяч учасників.

 

Розіграші призів будуть проводити ще двічі: 15 листопада та 17 грудня. У другому розіграші даруватимуть також по 15 телевізорів та велосипедів. А в третьому – 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

 

Акція триватиме до кінця року. Для участі в необхідно перейти за посиланням https: //new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia та заповнити реєстраційну форму.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin