Вінниця
24.04.2024
8.35° C
Вгору

Нанесла близько 30 ножових та вкинула матір у колодязь. Неповнолітню підозрюють у вбивстві

Про зникнення 35-річної жінки, мешканки Козятинської ТГ, повідомила поліції її свекруха дев’ятого жовтня. Вона зазначила, що невістка зникла напередодні ввечері. Під час пошуків поліцейські знайшли жінку мертвою в колодязі. Під підозру потрапила 16-річна донька загиблої.

Про це повідомляє Національна поліція у Вінницькій області.

Начальник карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін зазначив, що після повідомлення про зникнення, поліцейські розпочали пошуки із залученням кінологічної служби.

«Під час обстеження території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя центрального водопостачання сусіднього недобудованого будинку. Всередині знаходилось тіло зниклої жінки, прикидане камінням та старим одягом. На підставі зібраних слідчо-оперативною групою поліції доказів під підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину потрапила неповнолітня донька загиблої.»,   каже Андрій Дамзін.

Під час сварки на кухні підозрювана нанесла матері близько 30 ножових поранень. Одразу після цього вона на тачці вивезла тіло на територію нежитлового домогосподарства та вкинула в старий недіючий колодязь. Аби приховати сліди, вона сховала свій закривавлений одяг та ніж, яким вбила матір і прибрала в хаті.

«Підозрювану затримали в процесуальному порядку. Слідчі оголосили неповнолітній зловмисниці про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України. За вчинення такого злочину, кримінальна відповідальність настає з 14 років. Наразі вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу тримання під вартою. За вбивство матері їй загрожує до 15 років ув’язнення.»,   повідомляють у поліції.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin