Вінниця
19.04.2024
5.09° C
Вгору

На Вінниччині пройдуть антитерористичні навчання

Антитерористичні навчання заплановані в Могилів-Подільському районі на Вінниччині завтра, 12 жовтня. Все відбуватиметься в максимально наближених до реальних умовах.

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Управління СБУ України у Вінницькій області.
Відпрацьовуватимуть алгоритм реагування на загрози терористичного характеру. СБУ попереджає, що у зв’язку з цим можливі тимчасові обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів. А також перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, автомобілів тощо. 

«Мета навчань – перевірка готовності регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом до дій в умовах потенційної терористичної загрози.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними, дотримуватися правил особистої безпеки.

У випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Вінницькій області (0432) 53-13-09 або телефонувати 102.», – йдеться у повідомленні.

Крім того, Служба безпеки України просить мешканців та гостей Вінницької області з розумінням поставитися до можливих незручностей, зберігати спокій та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin