Вінниця
25.04.2024
16.08° C
Вгору

Благодійність – це не нудно. Розважально-інтелектуальний БатлУМ пройшов у «Квадраті»

Тетяна Мостовик

Відбувся благодійний розважально-інтелектуальний БатлУМ вчора, сьомого жовтня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат».

Благодійний проєкт під назвою «Чужих дітей не буває» – ідея Вікторії Гелитюк, вінничанки, однієї з учасниць «Міс Україна – 2021». Мета заходу – допомога передчасно народженим дітям. Перед грою кожен учасник зробив свій грошовий внесок у скриньку. Згодом кошти переведуть у ВМКЛ «Центр матері і дитини».

Міс Вінниця зазначає, що не хотіла, аби люди просто стали спонсорами. На меті було ще й розважитися, гарно провести час і, водночас,  стати частиною доброї справи.

«Люди не розуміли, що це і як буде відбуватися. Сподіваюся, що після того, коли ми покажемо, як проходить гра, багато команд захочуть долучитися. Навіть люди, яким я особисто пропонувала взяти участь, ніби й хотіли проявити себе, але їх лякало саме поняття «інтелектуально-розважальний КВІЗ». Вони думали, що будуть важкі математичні питання чи щось в цьому роді, але це не так, і ми хочемо це донести.», – коментує Вікторія Гелитюк.
Участь у грі взяли сім команд «Акули пера», «Шановне панство», «А це не назва», «Індустрія краси», «Діадема плюс», «Girls», та «Промавтоматика».  Загалом було шість раундів по сім питань у кожному. Час на роздуми після питання – 30 секунд. 

Переможцями КВІЗу стали «А це не назва», друге місце взяла «Діадема плюс», бронзу виборола команда «Акули пера». Усі без винятку учасники БатлУМу залишилися задоволені грою і впевнено казали, що неодмінно прийдуть ще.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin