Вінниця
25.04.2024
10.81° C
Вгору

Реконструкція аеропорту «Вінниця» триває

Стратегічне завдання для Вінниці і всього нашого регіону – реконструкція Вінницького аеропорту, яка включає оновлення аеродрому та аеровокзалу.

Це один з пріоритетних напрямів Стратегії 3.0, що дозволить зробити прорив у розвитку вінницької громади.

Про це повідомляє міська рада.

Аеропорт повинен стати важливим транспортним вузлом Центральної України. Чимало робіт доведеться виконати. Серед них: розширення смуги, налагодження водовідведення та світлосигнальної системи, встановлення огородження території всього летовища, налаштування радіонавігації. Все це відбуватиметься за фінансування держави.
Зокрема реконструкцію аеровокзалу бере на себе міський бюджет. Відтак, арепорот перетвориться на багатофункціональний хаб, з набором сервісів для туризму та бізнесу.

«Усі позитивні зрушення – результат консолідації Вінницької міської ради, обласної державної адміністрації, обласної ради та підтримки Президента України Справедливість нарешті відновлена, і ми розпочали цей масштабний проєкт.», – зазначає Сергій Моргунов.

Вже в 2023 році у нашому місті функціонуватиме сучасний міжнарожний аеропорт. Ми матимемо ще один спосіб подорожувати зручно та безпечно.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin