Вінниця
19.04.2024
8.57° C
Вгору

Тариф на тепло у Черкасах збільшився на 35%

Вчора члени виконавчого комітету Черкаської міськради ухвалили нові тарифи на централізоване теплопостачання для підприємства Черкаситеплокомуненерго. Тариф для населення зріс на 35%( було 1506 гривень, а стало 2034 гривні), а для бюджетних установ — на 205,2% (був 1414 грн, став 4316 гривень)

Про це повідомляє інтернет-видання “Про все”

І для жителів Рівного новий опалювальний сезон розпочнеться з підвищення цін на тепло. Про це Суспільному повідомив профільний заступник міського голови Ігор Кречкевич.

Міська ради оприлюднила проєкт рішення, у якому для “Рівнетеплоенерго” встановили тариф за одну гігакалорію понад 3700 гривень для населення, та понад 5500 для бюджетних установ.

Наразі тариф на постачання теплової енергії у Рівному становить 1913 гривень за гігакалорію. Його затверджили у грудні 2020-го року.
Тариф на тепло росте у зв’язку з дорожчанням газу. В цьому переконаний заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич.

“Газова складова вартості в тарифі – 70%. Але можу сказати, що та сума, яка подана, переглядається в сторону зменшення. У нас є терміни, у які ми маємо вкластися. Я сподіваюся, що протягом вересня, до початку опалювального сезону, ми встигнемо усі ці процедури пройти”, – додає Кречкевич.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin