Вінниця
19.04.2024
4.16° C
Вгору

У рамках акції «Створюємо ліси разом» висадять один мільярд дерев

Акція «Створюємо ліси разом» триватиме протягом жовтня-листопада 2021 року. Завдання програми – за три роки висадити один млрд. дерев, а за 10 років збільшити площу лісів на один млн га.

Державні підприємства лісового господарства Вінниччини вже визначили 50 ділянок, де проведуть організовану осінню висадку дерев. Загалом у Вінницькій області планують посадити 230-250 тисяч саджанців.

Про це повідомили у Вінницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Запрошуємо також представників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальні громади долучитися до посадки лісу та до озеленення територій шкіл, прибудинкових територій, дитячих садків, створення парків, скверів, алей. Для цього держлісгоспи Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства (ВОУЛМГ) мають різноманітний посадковий матеріал головних лісоутворюючих порід, декоративний посадковий матеріал. До плідної співпраці з держлісгоспами в питаннях озеленення вулиць, прибудинкових територій вже долучилися ЖЕКи, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.», – зазначає пресслужба ВОУЛМГ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin