Вінниця
19.04.2024
4.08° C
Вгору

Улюблені актори, гумор і лірика – у Вінниці відбулась прем’єра вистави «Жениха викликали, дівчата»

Відбулася прем’єра комедійного спектаклю «Жениха викликали, дівчата?» в Будинку офіцерів вчора, 28 вересня. Улюблені актори не одного покоління: Тамара Яценко, Тетяна Шеліга, Дмитро Лалєнков, Євген Паперний, а також зірки відомих серіалів Олег Коваленко і Сергій Кучера потішили відвідувачів відмінною грою.
Усі глядачі в залі дивилися комедію, затамувавши подих. Адже вона про кожного з нас, про життя, про кохання, самотність і веселощі.

У центрі подій – дві сестри, що разом живуть у просторій квартирі.Проте колишнє місце зібрань театралів вже не тішить сестер, а все частіше турбує зламаними кранами. Проте вистава – не тільки про це. Пригоди починаються, коли старша з сестер вирішує віддати молодшу заміж.
«Це вистава про звичайних людей, у яких свої долі, своє життя. Завдяки виставі кожен глядач, при бажанні, може зазирнути у своє дитинство, побачити себе теперішнього або майбутнього.», розповідає продюсер Олег Шпанчук.

Комедія має на меті нагадати кожному: щастя можливе у будь-якому віці. Треба тільки повірити й простягти руку назустріч.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin