Вінниця
29.03.2024
11.6° C
Вгору

Реконструкція школи №13 на фінальному етапі

Триває комплексна модернізація школи на Максима Шимка. Фасад будівлі утеплили на 90%.

Про це зазначає міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук. Він вказує, що школа стане більш комфортною та сучасною вже до кінця цього року.

Крім того, з кінця 2019 року замінили та утеплили дах, встановили енергозберігаючі вікна замість старих, утеплили цоколь, проклали мережі зовнішнього освітлення фасаду, завершили термомодернізацію майстерні школи.

 

«З боку вулиці М. Шимка школу підсвітять – буде красиво і функціонально. А ще зроблять пандуси та оновлять асфальтне покриття. Разом із цією школою матимемо у місті  вже 15 утеплених закладів середньої освіти. І це робота останніх семи років. Комплексна термореновація дозволяє заощадити на теплі.  Ми взяли високі темпи з модернізації шкіл та садочків. Але чимало з них ще потребує уваги – як у місті, так і у приєднаних громадах. Розвиток дітей – це пріоритет муніципальних інвестицій, тому програму енергоефективності закладів освіти будемо продовжувати», – повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Варто зазначити, що школа була однією з найбільш енергозатратних серед закладів освіти, тому питання її реконструкції було одним з першочергових. Роботи проводять за кошт бюджету територіальної громади. 

default

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin