Вінниця
25.04.2024
15.01° C
Вгору

Карантинні обмеження торкнуться й VINNYTSIA JAZZFEST-2021. Як потрапити?

У зв’язку з тим, що Україна перейшла до жовтої зони, у джазовий фестиваль внесуть корективи. Відтак, на концерти допускатимуть лише вакцинованих глядачів або з негативним ПЛР-тестом.

Про це повідомляється на офіційній сторінці сторінці Vinnytsia Jazzfest-2021.

«Хочемо повідомити, що серед артистів та обслуговуючого персоналу фестивалю відсоток вакцинованих (однією чи двома дозами) складає 82%, що дозволяє нам не застосовувати обмеження під час заходів за умови перевірки документів у всіх глядачів фестивалю. Тому ми прийняли рішення не скасовувати вистави і концерти та не застосовувати обмеження місць», – пишуть організатори.

Для того, аби зусилля команди не були марними, вони прошуть заздалегідь приготувати й пред’явити при вході будь-який з наступних документів:

зелений сертифікат про повну вакцинацію,

жовтий про введення однієї дози вакцини,

міжнародний сертифікат,

довідка 063 (видається сімейним лікарем),

довідка про одужання від COVID-19,

результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений не раніше 72 годин до заходу,

експрес-тест на COVID-19, зроблений у день фесту,

довідку про наявність антитіл до COVID-19.

Окрім цього, при вході проводитимуть температурний скринінг.

Тим, хто проти вакцинації або ПЛР-тестів, обіцяють повернути кошти. Для цього необхідно до 30 жовтня звернутись за телефоном +380 (67) 369-00-25 для узгодження процедури повернення коштів. Варто зауважити, що 100% коштів повернуть лише у випадку, якщо до початку концерту залишиться 24 години.

Тим, хто не встиг отримати вищезазначені документи, але хоче потрапити на фестиваль, пропонують заповнити заяву-зобов’язання встановленого зразка про причини відсутності COVID-сертифікатів чи довідок, придбати респіраторну маску класу FFP3 і не знімати її протягом всього заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin