Вінниця
24.04.2024
10.35° C
Вгору

Виставку «Джазові емоції Вінниці» відкрили у холі міськради. ФОТО

Відкриття виставки «Джазові емоції Вінниці» відбулося сьогодні, 24 вересня у холі міської ради. Вона присвячена срібному ювілею головного культурного бренду Вінниці – міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST.

VINNYTSIA JAZZFEST – найстаріший джазовий фестиваль незалежної України, на якому починаючи з 1996 року виступили понад 800 провідних джазових музикантів із 37 країн світу. Організатори навіть жартують: «Глобус уже малий! Простіше назвати, з яких країн до нас не приїжджали».
Відвідати виставку «Джазові емоції Вінниці» у холі Вінницької міської ради (вул. Соборна, 59) всі охочі можуть до 10 жовтня.

Цікаво:
У скарбничці знакових досягнень Вінницького джазового фестивалю є і рекорд України. У 2007 році вперше не тільки в Україні, а й — у світі! — джазовий фестиваль вийшов у прямому радіо- і телевізійному ефірі. А завдяки найдовшій прямоефірній трансляції культурологічного проекту — 11 годин 40 хвилин — VINNYTSIA JAZZFEST та Вінницька облдержтелерадіокомпанія «Вінтера» увійшли до Книги Рекордів України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin