Вінниця
19.03.2024
-0.03° C
Вгору

Готель європейського рівня у Вінниці

Вінниця – місто, що прогресує. До обласного центру приїжджають не лише з інших регіонів. Все частіше наше місто у справах відвідують іноземні гості. Сьогодні динаміка вказує на те, що справжній потенціал Вінниці лише починає розкриватися.

Незабаром у Вінниці свої двері відчинить новий тризірковий готель S)mall hotel. В ньому передбачені номери різного класу, зокрема, від стандарту до «люкс». У закладі буде також ресторан з європейською кухнею. Готель розташується у центрі мікрорайону Вишенька.

«Вивчаючи ситуацію на готельному ринку Вінниці, ми зіштовхнулись з тим, що у цьому сегменті існує попит. У місті загалом відчувається дефіцит готельних номерів. Більш того, розташування нового закладу на Вишеньці має свої переваги, адже люди, які подорожують на власній автівці, не зіштовхуватимуться тут з проблемою парковки, вузьких вулиць, як у середмісті. А стосовно сервісу, то ми потурбувалися, щоб наші гості відчували себе краще, ніж удома», – зазначає керівниця проєкту та майбутня керуюча S)mall hotel Наталія Собчук.

В готелі передбачено 26 номерів, дві багатофункціональні конференц-зали на 100 і 50 місць, які дозволяють проводити заходи різного спрямування, а також зони відпочинку, ресторан з авторським меню, де запропонують страви європейської кухні. Щоранку гостям пропонують сніданок у форматі «континентальний сніданок». Гарантовано безкоштовну парковку. А кваліфікований персонал готовий прийти на поміч 24 години на добу та сім днів на тиждень.

«Наші принципи – європейська якість комфорту за демократичними цінами, відмінний сервіс та чесність з гостями. Якщо готель позиціонуватиме себе «тризірковим», то не лише на папері. Він відповідатиме цим критеріям на сто відсотків. Але ж, звісно, оцінку закладу мають давати гості. Дуже сподіваємося, що їм сподобається сервіс і перебування залишить лише надзвичайно приємні враження. Адже у заклад ми вкладаємо часточку своєї душі», – пояснює майбутня керуюча готелю.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin