Вінниця
19.03.2024
-0.59° C
Вгору

Гурт KALUSH їде розкачати Вінницю!

«Zori»«Вайб» і багато інших сюрпризів 22 вересня на концерті KALUSH у Вінниці.

У середу, 22 вересня, о 19.00 у Будинку офіцерів зірки українського репу гарантують всім нереальну атмосферу і двіж, зіркову читку і унікальний флоу.

«Всі знають, що в нас одні з найкращих і найенергійніших концертів, але можу вам пообіцяти, що «сольник» буде найсильнішим концертом!», – гарантує лідер гурту Псючий Син.

KALUSH – фрешмен реп-сцени, дружній проєкт реперки Аlyona АlyonaKALUSH читають на українській реп-сцені менше 3-х років. Але цього часу автентичним реп-виконавцям вистачило, щоб захопити серце андеграунду своєю щирою та моторошною читкою.

Зліт популярності KALUSH відбувся восени 2019 року, коли він виступив на концерті Аlyona Аlyona, та невдовзі випустив з нею кліп на пісню «Гори». За два тижні відео набрало більше мільйона переглядів.

Найбільшу популярність гурт отримав завдяки треку «Зорі», який називають головною реп-подією України 2020 року. Відео на цей хіт переглянули в Ютубі вже понад 8 мільйонів користувачів.

Свою назву гурт здобув на честь містечка Калуш біля Івано-Франківська, з якого родом лідер гурту MC Псючий Син. Саме там на нього звернув увагу поважний реп-персонаж Nashiem Worryk і допоміг з першими мікстейпами.

Псючий формально є фрешменом в репі, але свій перший трек він записав, коли йому було 14 років (близько 10 років тому). Калушанські реалії, про які читав виконавець, були зрозумілі й сподобались шанувальникам.

Пізніше на його заклик до співпраці відгукнулися: Ігор Діденчук (хлоп, що вміє грати на півсотні музичних інструментів) і MC Килиммен (який вже не перше відео повністю і вдало маскує під український килим).

Взимку 2021 року музиканти презентували перший альбом HOTIN.

А 10 вересня всіх вразили новою неочікуваною колаборацією – випустили проникливий кліп на спільну пісню «Таксі» з Христиною Соловій.

– «Тільки не сьогодні, не зникай в таксі, бо без тебе в місті гаснуть всі вогні». Впевнений, що кожен має людину, якій може присвятити такі слова. Ця пісня – історія, яка змушує переживати слухача. Історія, яка зачіпає навіть тих, кому вона чужа. Історія, яка була в кожного з нас, – ділиться соліст KALUSH.

Приходьте 22 вересня о 19.00 у Будинок офіцерів почути багато прем’єр і разом заспівати всі улюблені хіти KALUSH!

«Zori» , «Пацани бурі», «Вайб», «Гори», «Не забуду», «Файна», «Я йду», «Маяком», «Otaman» – буде все!

Останні квитки на концерт (від 250 гривень) купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмаза», обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin