Вінниця
19.03.2024
-0.54° C
Вгору

У Вінниці триває капітальний ремонт вулиці Данила Нечая

У Вінниці триває реалізація другої черги робіт масштабного проєкту з капітального ремонту  вулиці Данила Нечая. Загалом тут заплановано оновити 2 кілометри шляху, зробити з обох боків вулиці велосипедні доріжки та пішохідні зони. Наразі вже постелили нижній шар асфальту, закінчують монтувати бордюри, встановлюють опори освітлення.

«Вулиця Данила Нечая – це важлива магістраль міста та головна вулиця мікрорайону Старого міста, виїзд з Вінниці у Тиврівському напрямку. У 2019 році розпочали комплексний капітальний ремонт цієї магістралі. Він передбачав два етапи робіт. У 2019 році оновили першу ділянку протяжністю понад 1,2 км від вулиці Московської до вулиці Федорова. У минулому році, у зв’язку пандемією, не вдалось продовжити роботи, адже кошти перенаправили на потреби охорони здоров’я, підтримку малозабезпечених вінничан, малого та середнього бізнесу по програмі «Вінничани важливі».» – повідомляє Вінницька міська рада.

У 2021 році з’явилась можливість відновити роботи. Ремонт у рамках  другої черги масштабного проєкту на вулиці Данила Нечая триває з початку червня. Тут запланували комплексно відремонтувати 2 км шляху а ще облаштувати велосипедні доріжки та пішохідну частину.

«Наразі  постелили нижній шар асфальту на дорозі. Закінчуємо монтувати бордюри. Частково вже заасфальтували тротуари. Робітники встановлюють опори освітлення», – зазначив розповів директор департаменту комунального господарства міської ради Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin