Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

Одеситка створила мережу будинків розпусти по всій Україні. Вінниця не стала винятком

Організаторка незаконного бізнесу, 27-річна одеситка, орендувала квартири в різних регіонах України. Вона підшукувала дівчат для заняття проституцією в Інтернеті, через оголошення про високооплачувану роботу для привабливих дівчат у різних регіонах країни.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На орендованих квартирах дівчата позмінно надавали послуги сексуального характеру за гроші. Вартість послуг – 1500 гривень за годину. З них 50% заробітку дівчата залишали собі, а решту – перераховували на банківські картки організаторки.

Поліцейські обшукали орендовані квартири у Вінниці та квартиру в Одесі, де меншкала сутенерка. Вони вилучили чорнові записи з сумами, отриманими внаслідок злочинної діяльності, гроші, банківські картки, 10 мобільних телефонів та інші речові докази. За попередньою інформацією слідства, у Вінниці «працювали» дівчата з Івано-Франківської та Харківської областей.

«Організаторці незаконного бізнесу загрожує до 7 років ув’язнення відповідно до ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Досудове розслідування триває.», – повідомляють у поліції.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin