Вінниця
24.04.2024
8.17° C
Вгору

Міжнародний аеропорт перетвориться на джазовий хаб

З першого по третє жовтня всі вінничани на гості міста зможуть закохатися в атмосферу джазу на ювілейному XXV міжнародному джазовому фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST-2021.

В унікальному «Джазовому порту» можна буде відчути себе у справжньому «порталі часу» й побачити, як від 90-х і до сьогодні зароджувалась і розвивалась джазова музика у Незалежній Україні.

Всіх глядачів чекає атмосферна реєстрація на концертні рейси, «Джазове Duty Free» з раритетними дисками, платівками і сувенірами, багато креативних арт-просторів і зона відпочинку, де за запашною кавою, джазовими напоями і смаколиками всі зможуть поділитися яскравими враженнями, які неодмінно подарує ювілейний фестиваль.

«Наш «Джазовий порт» здивує всіх давніх джазоманів і стане незабутньою подією для молоді, що тільки відкриває для себе безмежну красу джазу, – зазначає директор VINNYTSIA JAZZFEST, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.


Головні події фестивалю:

Першого жовтня о 19:00 у театрі імені Садовського глядачів чекає феєрія бродвейського мюзиклу «Сімейка Аддамсів» литовських постановників і Національної оперети України.

Другого та третього жовтня у Вінницькому аеропорту ексклюзивними концертами вражатимуть кращі джазові музиканти України, Ізраїлю, Польщі, Нігерії, Анголи, Гани і США.

З проєктом «Телепортація» дебютує Всеукраїнський молодіжний сесійний джазовий бенд, що був створений у рамках проєкту «Джазова Не Школа» програми NORD Українського культурного фонду.

У холі Вінницької міської ради та у аеропорту триватимуть фотовиставки раритетних світлин «Джазова Україна» і «Джазові емоції Вінниці». Відкриття фотовиставки «Джазові емоції Вінниці» відбудеться 27 вересня о 16.00 у мистецькому просторі Вінницької міської ради.

У новаторському коворкінг-проєкті «Джазові сніданки» всі бажаючі зможуть дізнатися секрети успіху українських музикантів та зірок світового джазу під час невимушеного спілкування за філіжанкою кави.

Традиційно напередодні фестивалю нові таланти й імена відкриє IX Всеукраїнський конкурс молодих джазових виконавців на призи Вінницького міського голови.

А особливо важливою подією фестивалю стане презентація першої «Ретроспективи українського джазу». У короткометражних фільмах та виданні, що вийде українською та англійською мовами, буде відтворено хронологію становлення джазової музики в Україні за всі 30 років незалежності України. Партнери проєкту: Український інститут, Український центр культурних досліджень і Jazzography in UA.


Ціни на квитки:

Квиток на мюзикл – від 120 до 370 грн.
Денний концерт – 60 грн.
Вечірній концерт – 100 грн.
Квиток на два концерти разом – 160 грн.
«Чартерний квиток» – 250 грн.


«Чартерні програми» фестивалю

Аби вінничанам і гостям міста було зручно доїхати у дні фестивалю до Вінницького аеропорту та потім повернутися з концертів назад у Вінницю, запущено «чартерні програми».

Учасники «чартерів» побачать всі концерти фестивального дня (квитки включено!), а також матимуть зелений коридор проходу на концертний рейс – окрему стійку реєстрації в аеропорту.

Зареєструватися на чартери можна до 30 вересня.

Вартість чартерів – 250 гривень (ціна за проїзд в обидві сторони і квитки на всі події фестивального дня).

Великі сучасні, комфортабельні автобуси будуть виїжджати з кінцевої зупинки трамваю № 4 на Західному автовокзалі (Барське шосе).

2 жовтня, чартер А – виїзд о 17:00 (повернення у Вінницю – о 23.40 на Залізничний вокзал)
3 жовтня, чартер B – виїзд о 17:00 (повернення у Вінницю – о 23.40 на Залізничний вокзал)


Дізнатися вичерпну інформацію, а також придбати «чартери» та квитки на мюзикл і концерти VINNYTSIA JAZZFEST-2021 можна:

 

1) на офіційному сайті фестивалю http://jazz.vn.ua

2) на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua

3) телефон фестивалю (067)369-00-25.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin