Вінниця
25.04.2024
18.54° C
Вгору

Як Вінницю запалювали зіркові артисти?

Учора, 11 вересня, після всіх активностей у центрі міста, вінничани та гості міста зібрались на площі Василя Стуса. О 19:00 розпочався святковий концерт. Безліч глядачів зібралось насолодитись виступами запрошених на свято відомих українських музичних виконавців: «Go_А», Артема Пивоварова та хедлайнера концерту цього Дня міста – гурт “Бумбокс”.

Розпочали свято гурт «Go_А», який виконав композиції: “Веснянка”, “Небо в долонях”, “Намалюй”, “Кольоровими фарбами”, “Жальменіна”.

Наступним запалював публіку український співак та саунд-продюсер Артем Пивоваров. Виступав з піснями “Моя ночь”,“Позови”, “Собирай меня”, “Рандеву”, “Кислород”.

 

І на кінець вітав вінничанів – гурт «Бумбокс». Виконав як і старі, так і нові пісні: “Поліна”, “Ангела”, “Твій на 100%”, “Твій номер”. Також з підтримкою всіх глядачів пролунали пісні “Вахтерам” та трек Скрябіна “Спи собі сама”.

Заводили глядачів та не давали сумувати ведучі свята – Ольга Цибульська та Володимир Такудіс.
По закінченню виступів на сцену вийшли Сергій Моргунов та Володимир Гройсман. Вони привітали місто, а ще привітали сім’ї, у яких сьогодні народились маленькі вінничани. Їм вручили подарунки.
І феєричним завершенням, став святковий салют.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin