Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

Окрім безкоштовного проїзду в День міста змінять маршрут муніципального транспорту

Незабаром Вінниця святкуватиме свій День народження. Традиційно Соборна буде пішохідною, тут розмістять святкові локації, фотозони та різноманітні виставки. В цей день транспорт у місті перевозитиме людей безкоштовно й за графіком вихідних.

Про це повідомляє Вінницька міська рада

З восьмої ранку 10 вересня по дев’яту ранку 12 вересня тимчасово перекриють рух автотранспорту вулицею Архітектора Артинова, а саме на ділянці від вулиці Соборної до Гоголя.

11 вересня, з шостої ранку до десятої вечора обмежать рух транспорту вулицею Верещагіна (а саме – від вулиці Театральної до Грушевського) та вулицею Архітектора Артинова (від Грушевського до Соборної).

Рух приватного транспорту організують в об’їзд вулиць Хмельницьке шосе та Магістратська, та вулицями Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.

Рух трамваїв 11 вересня вулицею Соборною призупинять.

Тролейбуси маршрутів № 4, 5, 10, 11, 12, 12А, 14 та муніципальні автобуси маршрутів №4, 19, 24, 25, 32 курсуватимуть вулицями Київська, В’ячеслава Чорновола та Театральна.

Муніципальні автобуси № 7, 21 та маршрутні таксі №7А, 21А їздитимуть вулицями Князів Коріатовичів та Родіона Скалецького.

Рух муніципального автобусу №22 та маршрутного таксі №22А буде вулицею Князів Коріатовичів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin