Вінниця
25.04.2024
10.54° C
Вгору

Спортивний комплекс «Аква-Він» вже восени відчинить свої двері

Готовність об’єкта – більш ніж 90%. Результати трирічної реконструкції зовсім скоро оцінять вихованці спортивних шкіл та всі вінничани, які люблять тримати себе у формі.

Про це повідомив міський голова на своїй сторінці у Фейсбук.

«Завершується внутрішнє оздоблення приміщень, для яких вже замовили спортивне обладнання. Також триває впорядкування прилеглої території на вулиці Ак. Янгеля, яка має перетворитися в якісний публічний простір. Результати трирічної реконструкції незабаром оцінять вихованці спортивних шкіл та всі вінничани, які люблять тримати себе у формі. Наразі завершується облицювання плиткою чаші басейну, влаштування обхідних доріжок та вишок для стрибків, які будуть єдиними у місті», – каже Сергій Моргунов.
Що змінили у спорткомплексі за останній час:

– завершили ремонт у гімнастичній залі та залі сухого плавання;
– обладнали глядацьку зону на 140 місць в ігровій залі;
– змонтували ліфт;
– провели пусконалагоджувальні роботи підйомника для маломобільних людей;
– влаштували роздягальні;
– виконали монтаж інженерних комунікацій;
– встановили обладнання аудіо- та відеосистем.

Наразі завершується облицювання плиткою чаші басейну, влаштування обхідних доріжок та вишок для стрибків. Вони будуть єдиними у місті.

Завершити масштабну реконструкцію планують вже цієї осені. Об’єкт передбачено передати на баланс міської дитячо-юнацької спортивної школи №3. В оновлених залах будуть проводити регіональні та всеукраїнські змагання. Спортивний комплекс «Аква-Він» знову буде центром активності у мікрорайоні Замостя.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin