Вінниця
19.04.2024
5.09° C
Вгору

Найбільш очікувана джазова подія осені розпочнеться з мюзиклу «СІМЕЙКА АДДАМСІВ»

VINNYTSIA JAZZFEST-2021 стартуватиме з легендарного бродвейського мюзиклу «СІМЕЙКА АДДАМСІВ». Це відбудеться вперше, першого жовтня о 19:00 у театрі ім. Садовського на відкритті 25-го ювілейного Vinnytsia Jazzfest-2021!

Улюблена історія мільйонів, магічна музика, виняткові декорації та оригінальні костюми, неймовірна кількість пісень, гумору й танцювальних постановок!

Мюзикл буде цікавий всій родині!

Це феєрична постановка Національної оперети України і постановників з Литви: режисер – кіноартист Кестутіс Стасіс Якштас, художник-постановник – Гінтарас Макаревічус, балетмейстер – Дайнюс Бервінгіс. На головній театральній премії України «Київська Пектораль-2019» саме цей мюзикл виборов одразу дві перемоги – «краща музична вистава» і «краща жіноча роль»!

До прем’єри в Україні режисер Кестутіс Стасіс Якштас ставив «Сімейку» у Каунаському державному драматичному театрі, де вистава щоразу проходить з аншлагами!

Ціна квитків варіюється від 120 до 370 гривень. Придбати їх можна онлайн http://jazz.vn.ua, https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua А також замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63

Крім онлайну, квитки можна придбати:
– у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранді» (2 поверх), «Вінницькому універмазі» (ліве крило), Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік» (вул. Матроса Кішки, 7а), тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7), креативному просторі «CHERDAK» (вул. Соборна, 24).
– у інформаційному центрі фестивалю, що з понеділка буде відкритий у центрі Вінниці по вул. Театральна, 15 (1 поверх, оф. 102).

VINNYTSIA JAZZFEST-2021 реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Український культурний фонд і Державне агентство розвитку туризму України.
За особистого сприяння Сергія Моргунова та за підтримки Вінницької міської ради і Вінницької обласної державної адміністрації.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin