Вінниця
29.03.2024
12.6° C
Вгору

Ґвалтівник змушував школярку пити алкоголь, душив і погрожував вбити

Правоохоронці вчора затримали 56-річного чоловіка за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину. В одному з населених пунктів Могилів-Подільського району чоловік викрав 11-річну дівчинку та намагався її зґвалтувати.

Відділ комунікації поліції Вінницької області повідомляє, що зловмисник був неодноразово судимий за насильницькі та майнові злочини.
Підозрюваний зустрів дівчинку на вулиці села, вона поверталась додому від подружки. Змусив сісти в коляску мотоциклу, а якщо ж не погодиться – погрожував фізичною розправою. Небайдужі односельчани, побачивши школярку з дорослим чоловіком, відразу зателефонували матері.

Згодом, близько 19:30 мати звернулась до поліції й повідомила, що чоловік замкнувся в будинку з дівчинкою й утримує її.
Поліціянти вибили двері, звільнили заручницю, а зловмисника затримали й помістили в ізолятор.
11-річній дитині, яка намагалась втекти від насильника, та який змушував її пити алкоголь, душив і погрожував вбити, наразі надають допомогу психологи.
«Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частини четвертої статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування)», – повідомляють правоохоронці.
За цей злочин йому загрожує ув’язнення терміном до 15 років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin