Вінниця
25.04.2024
9.37° C
Вгору

Найкраще – дітям. Дитячий садочок №33 готовий приймати маленьких вінничан

Завершуються останні приготування до відкриття дошкільного закладу № 33. Вже зовсім скоро сюди прийдуть маленькі вінничани.

Восени 110 діток підуть у новий садочок на Тяжилові. Його збудували за кошти інвестора поблизу одного із житлових комплексів та облаштували за новими стандартами дошкільного виховання. Тут будуть навчатися чотири групи дошкільного віку та дві групи раннього. Садочок обладнаний меблями, інвентарем, зробили також й ігрові майданчики за кошти бюджету територіальної громади. На це все виділили понад 5 млн грн.

Дитячий садочок матиме назву «Дивосвіт». Родзинкою цього закладу стане спортивна зала. Тут облаштували скеледром та гамаки для флай-йоги. А на кухні вже стоять сучасні плити, конвекційна піч та пароконвектомат.
«Це останні приготування у новому дошкільному закладі № 33 на Ватутіна. Ось-ось садочок відкриється. Маленьких вінничан тут вже чекають. Сподіваюсь, діткам буде затишно», – повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що дитячий садок № 33 – це вже п’ятий дошкільний заклад, який за останні п’ять років збудували для маленьких вінничан у рамках співпраці муніципалітету та інвесторів.









Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin