Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

«Подорож за враженнями». Українські туроператори відкривали для себе Вінницю

Вінницею і Вінниччиною днями пройшов промоційний тур «Подорож за враженнями». Учасниками стали представники 12 провідних операторів в”їзного туризму України: Sputnik Kyiv Dmc, Ukrainian Incentives, Ec Tour, Zagorye, Bohemia Service, Albatros Travel, Alta Business Travel, Kalipso Ukraine, Arktur, Ukraine-Rus Dmс, JC Travel, Gamma Travel.

Такі тури дають можливість детальніше познайомитися з пропозиціями які мають ті чи інші місцезнаходження і вже згодом якісно сформувати тур для клієнтів компанії та потенційних туристів.

«Промоційний тур є одним із перших спільних заходів, що випливають з меморандуму, підписаного з НТОУ у червні цього року», – говорить директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені. «Вінниці як туристичному місту є що показати, чим привабити, здивувати і вразити гостей України наряду з іншими регіонами. Від туристичних операторів ми найперше очікували відгуків, а також конструктивних пропозицій щодо вдосконалення туристичного продукту, націленого на іноземців. На їхню думку, великим проривом для Вінниці стала поява цілої плеяди талановитих гідів і екскурсоводів, здатних провести насичену цікаву екскурсію містом іноземними мовами. Також важливим є розвиток гастрокультури Вінниці, адже в”їзні туристи ще більше цікавляться автентичною локальною кухнею.»

Програму туру поділили на дві частини, представники туркомпаній спочатку вивчали пропозицію Вінниці, а згодом області. Учасники були вражені різноманіттям та унікальністю пропозицій, крім того, відмітили також високого рівня сервіс. Після проведеного заходу вищезазначені компанії розроблятимуть й розширюватимуть пакетні пропозиції турів. А також будуть привозити ще більше туристичних груп з-за кордону до Вінниці та області.


Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin