Вінниця
19.04.2024
4.96° C
Вгору

“Кожен вінничанин важливий і може розраховувати на комфорт і безпеку в рідному місті”, – Сергій Моргунов про покращення закладів охорони здоров’я.

Вже 300 мільйонів гривень спрямували на міську медицину для боротьби з ковідом з початку епідемії. Модернізація закладів не зупиняється.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповідає мер міста Сергій Моргунов.

Завершили ремонт третьої лікарні на Старому місті. Покриття клініки замінили на металочерепицю, утеплили дах та облаштували гідроізоляцію. Закінчився також благоустрій території МКЛ№3 та облаштування зони відпочинку біля першої міської лікарні.

Крім того, осучаснюють й інші заклади охорони здоров’я. У першій міській та в багатопрофільних лікарнях покращують систему киснепостачання. А в медмістечку нещодавно встановили кисневий газифікатор для 4-х закладів.

У лікарні швидкої допомоги завершили поточні ремонти відділень, проводиться благоустрій території, також готується до введення абсолютно новий корпус.

У Міській клінічній лікарні №1 вже згодом реконструюють харчоблок. Продовжуються ремонтні роботи також в амбулаторії Гавришівки.

“Звичайно, комфортні приміщення та сучасне обладнання – це ще не все. Важливо, щоб у галузі працювали професіонали. І ми надалі будемо підтримувати медиків і спільно працювати над якістю послуг для вінничан”, – каже Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin