Вінниця
28.03.2024
17.1° C
Вгору

Чим займеться у Вінниці робоча група з питань наповнення бюджету

У Вінниці 29 червня відбулось перше засідання робочої групи. Вона займатиметься питаннями легалізації робочих місць, детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, сприяння дотриманню державних гарантій у сфері праці, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників, забезпечення повноти сплати єдиного соціального внеску та податків до бюджетів усіх рівнів. Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

Головою робочої групи став заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, співголовами – заступник начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Ігор Бондар та Перший заступник начальника Управління Держпраці у Вінницькій області Володимир Боковець.

До її складу також увійшли представники Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області та виконавчих органів Вінницької міської ради.

Основні завдання робочої групи – це інформування вінничан щодо роз’яснення положень трудового та податкового законодавства. А також проведення роз’яснювальної роботи серед юридичних та фізичних осіб-підприємців стосовно дотримання ними вимог чинного трудового законодавства в питаннях використання найманої робочої сили та запобігання фактів неофіційних трудових відносин. Крім того, дотримання ними порядку здійснення підприємницької діяльності, виконання вимог податкового законодавства по сплаті податку на доходи фізичних осіб.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin