Вінниця
19.03.2024
0.1° C
Вгору

Вінничан запрошують на велофестиваль “Янівські вихідні”

Цими вихідними (19-21 червня) в селі Іванів Калинівського району пройде культурно-мистецький фестиваль “Янівські вихідні”.

Як зазначають організатори фестивалю, цьогоріч захід пройде втретє, але у дещо розширеному форматі з традиційними велоподіями та відзначенням 4-ої річниці заснування Іванівської громади.

Три дні поспіль у селі Іванів відбудуться такі головні події:

– Вечір українського короткометражного кіно з ексклюзивним допрем’єрним показом фільмів кінофестивалю «Молодість».

– Яскрава концертна програма: джазовий дует з Польщі Каміла Драбек (контрабас) та Якуб Плужек (фортепіано); джазовий квартет Валентина Кисиленка (Київ); чоловіча капела «Майстерня чоловічого гуртового співу» (Київ); гурт «Decorum».

– Гравійна велогонка «Курна Дорога» – велосипедні перегони на витривалість (Gravel Race) з мінімальними правилами та обмеженнями. Маршрут 140 км або 70 км проходить мальовничими місцями Іванівської ТГ переважно польовими, лісовими та сільськими дорогами з різноманітним покриттям.

– Ретро-заїзд «Le Voyage Vintage» – фанова (не спортивна) ретро велосипедна подія, яка відбудеться втретє. Учасники з велосипедами у вінтажному стилі або ж у стилі золотої епохи велосипедного спорту подолають маршрут понад 30 км. Старі шосери, міські ровери з кошиками, дівчата в капелюшках та спідницях, хлопці в штанах з прищіпкою на велосипедах типу «Україна» – це яскраві приклади для атмосферних образів події.

– Велозаїзд «Future» для дітей віком 0-7 років із гарантованими подарунками.

Програмою фестивалю також передбачені майстер-класи, фотолокації, екскурсії та розваги.

Щоб взяти участь у заході, потрібно зареєструватися на фейсбук-сторінці заходу за ЦИМ посиланням.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin