Вінниця
29.03.2024
8.84° C
Вгору

Цьогоріч на конкурс “Бюджет громадських ініціатив” було подано 73 проекти

У Вінницькій міській територіальній громаді завершився період подачі проєктів на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Цього року прийом ідей на конкурс тривав з 1 квітня до 15 травня. За цей час на надійшло 73 проєкти: 51 – великий та 22 – малих. Загалом на реалізацію проєктів-переможців у бюджеті Вінницької міської територіальної  громади на 2022 рік передбачено 10 млн грн, з яких 8 млн грн – розподіляться між міськими проєктами і 2 млн грн – між старостинськими округами.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Цьогоріч до нас надійшло трішки більше заявок, ніж минулого року. Хочу зазначити, що серед них більша кількість проєктів, які стосуються облаштування територій та благоустрою спортивних майданчиків і зон відпочинку. Можливо, потребу в таких об’єктах вінничани відчули під час карантинних обмежень. Також, вперше цього року участь у «Бюджеті громадських ініціатив» взяли жителі старостинських округів. Вони подали 12 проєктів, серед яких 5 великих та 7 малих,

– розповіла начальниця інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості міської ради Наталія Малецька.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin