Вінниця
25.04.2024
9.02° C
Вгору

Вінницькі поліцейські перекрили канал постачання зброї

Учора у Вінниці поліціянти та бійці спецпідрозділу КОРД затримали 61-річного вінничанина, у якого вилучили арсенал зброї та боєприпасів. За оперативною інформацією, правопорушник у власному будинку облаштував майстерню з виготовлення вогнепальної зброї. Під час санкціонованого обшуку у нього вилучено 30 одиниць різних видів зброї, понад 2000 набоїв різного калібру та комплектуючі частини, які зловмисник використовував для виготовлення бойової зброї. Серед вилученого: пістолети, револьвери, автомат Калашникова, двох та трьохствольні рушниці, мисливські карабіни, набої.

Зброю та боєприпаси зловмисник ховав у кімнатах під диванами та в приміщенні літньої кухні. Правопорушник в поле зору поліції потрапив не вперше. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Походження та мету зберігання вилученої зброї та боєприпасів встановить слідство.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такий злочин йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin