Вінниця
19.04.2024
8.49° C
Вгору

“Закінчення війни, вакцинація та зарплата “слуг” у конвертах”, – екс-мер Вінниці Володимир Гройсман звернувся до Президента України

Екс-мер Вінниці та колишній голова Уряду Володимир Гройсман опублікував сьогодні відео з трьома запитанням до Володимира Зеленського.

“Завтра у вас буде прес-конференція. Оскільки я не журналіст – мене там не буде, – каже Гройман у відео, – але мене, як і багато-багато мільйонів українців, цікавить декілька питань, на які я б дуже хотів отримати відповіді під час вашої прес-конференції”.

 

1. Ви другий поспіль Президент, який обіцяє закінчити війну. Скажіть, будь ласка, у який спосіб і коли ви це зробите?, – запитує попередній мер Вінниці.

2. Скажіть, будь ласка, коли всі українці будуть вакциновані? І якщо цього не станеться, чи готові ви персонально нести за це відповідальність?

3. Багато засобів масової інформації пишуть про те, що ваші депутати фракції «Слуга народу» отримують в конвертах щомісячну тіньову заробітну плату. Від 20-ти тисяч доларів. Якщо це підтвердиться, ви розпустите корумповану Верховну Раду?

Наприкінці Володимир Гройсман висловив сподівання, на те, що завтра на прес-конференції Президент озвучить відповіді на ці запитання.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin