Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

На Вінниччині сталася смертельна аварія: зіткнулися дві вантажівки

Сьогодні вночі, 25 квітня, у Немирівському районі сталося лобове зіткнення двох вантажівок. Обидва водії загинули. У поліції Вінницької області повідомили, що вантажні автомобілі “Мерседес” та “ДАФ” зіткнулися близько 00:30 години на автошляху Немирів – Гайсин поблизу села Зарудинці.

Повідомляється, що внаслідок аварії обидва водії загинули на місці події, а пасажира “Мерседесу” з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

– Проведеними на місці події першочерговими слідчими діями встановлено, що водій вантажівки “ДАФ” виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення двох автомобілів.

– В результаті ДТП загинув водій “Мерседесу”, мешканець Чернівецької області, та керманич “ДАФу” з Одещини. Також травмувався пасажир “Мерседесу”, – зазначили у Поліції.

Повідомляється, що наразі слідчі встановлюють всі обставини та причини аварії. Також відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin