Вінниця
19.04.2024
5.29° C
Вгору

Для вінничан “The Hypnotunez” готує представити новий джаз-панк альбом

У Вінниці 23 квітня відбудеться концерт гурту “The Hypnotunez”, який презентує новий джаз-панк альбом “New Origins”. Треки записували у Києві, а представляти новий альбом будуть у колишньому кінотеатрі “Росія”, що в середмісті. Про це пише Вежа.

Як ідеться в анонсі, концерт розпочнеться 23 квітня, в п’ятницю, початок – о 19:00. В межах концерту також на сцені виступить інший гурт (“support band”), який анонсують згодом. Вартість квитків – 300 гривень.

Новий альбом “New Origins” вийде 11 квітня на усіх стрімінгових сервісах. Наразі можна послухати один сингл з “повноформатника”:

Як розповів соліст гурт Гера Луїдзе виданню “Neformat”, весь матеріал для альбому накопичувався упродовж останніх років, альбом налічує п’ятнадцять пісень:

“Пісні будуть дуже відрізнятися не тільки від попереднього матеріалу, а навіть між собою. Гіпнотюнз лишається свінгкор та джаз-панк формацією, але ми не ставимо рамки — це наш візитний жанр, і ми робимо всередині нього, що захочеться”.

The Hypnotunez – це вінницька музична формація, яка вдало поєднала у своїй творчості свінг, панк-рок, ска з впливом багатьох інших напрямків і вдало поєднує музику від 30-х років ХХ століття до сьогодні. Це єдина у своєму роді музична суміш, яка знайшла себе в авторському жанрі Swingcore та вдихнула нове життя у напрямок Jazz-Punk.

Гурт активно виступає у багатьох європейських країнах. Хлопці ділили одну сцену з Gogol Bordello, Rezurex, Shut Up! Twist Again!, Олегом Скрипкою та багатьма іншими артистами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin