Вінниця
25.04.2024
14.24° C
Вгору

У Вінниці запровадили нові карантинні обмеження: що дозволено  

Сьогодні, 2 квітня міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відкоригувала перелік карантинних обмежень, що запроваджені на території Вінницької міської територіальної громади. 

Зокрема, з 3-го квітня втрачає чинність протокол міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 8 від 12.03.2021 року. 

Разом з тим, на вимогу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, відзавтра заборонено: 

– Проведення всіх масових розважальних спортивних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних заходів без участі глядачів. 

– На території громади не можна проводити культурні масові заходи, приймати відвідувачів у театрах, концертних організаціях, кінотеатрах, інших закладах культури. 

– Заборонено приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. 

– Не дозволяється робота культових споруд та приміщень  для молитовних потреб, які не можуть забезпечити вимогу щодо обмеження кількості відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 м2 приміщення. 

– Дозволено проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких забезпечується дотримання дистанції 1,5 метра між присутніми. 

Обмежувальні заходи запроваджуються також для вінницьких перукарень та салонів краси. З п’ятого квітня ці заклади можуть надавати послуги відвідувачам виключно за попереднім записом. 

Протокол засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin