Вінниця
29.03.2024
11.6° C
Вгору

У Вінниці затримали чоловіка, який мав з собою 15 пакетиків наркотиків

23 березня поліцейські управління протидії наркозлочинності під час реалізації оперативної інформації на вулиці затримали чоловіка, який мав при собі згортки з розфасованою наркотичною речовиною та пакетики з пігулками. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Під час проведення поверхневого огляду у 34-річного жителя Новодністровська поліцейські вилучили 15 поліетиленових пакетиків з метадоном та пігулки.

За словами начальника відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Олександра Голуба, попередня правова кваліфікація дій зловмисника – ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк – до трьох років. Наразі тривають слідчі дії.

До слова, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin