Вінниця
20.04.2024
3.01° C
Вгору

У вінницькому зоопарку новий мешканець, якому шукають пару

У “Подільському зоопарку” з’явився новий мешканець – молодий бізон. Тварину привезли з Києва. Наразі йому шукають “наречену”.

Про це повідомляють у “Подільському зоопарку”.

“Невдовзі бізончик, який нещодавно приїхав з Київського зоопарку, відзначить свій перший День народження у “Подільському зоопарку”. Адже у квітні нашому новому мешканцю виповниться рік”, — йдеться у повідомленні.

Самця африканського бізона привезли до вінницького зоопарку на початку березня. У закладі зазначають, що за три тижні тварина почала звикати до нових умов та їсти з апетитом.

“За три тижні він цілком адаптувався до нових умов. Новий мешканець почувається цілком комфортно. І їсть з апетитом, і водичку п’є добре. Як і в більшості копитних мешканців звіринцю, раціон в нього складається з кормового буряка, сіна, комбікорму, віників та моркви”, — додали у закладі.

За словами директора “Подільського зоопарку” Євгена Ткачика, новий мешканець досить активний та енергійний. Невдовзі компанію юному бізону складе й молода самиця. З 3-5 років у тварин починається доросле життя, тому поки заклад у пошуках “нареченої”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin