Вінниця
28.03.2024
16.57° C
Вгору

На Вінниччині п’яний чоловік накинувся на пасажира з рекламним щитом

17 березня у Калинівці затримали раніше судимого місцевого жителя, який на автовокзалі під час конфлікту вдарив рекламним щитом чоловіка. У результаті інциденту потерпілий з важкою травмою голови доставлений у лікарню, а нетверезий зловмисник в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 17:25 години до поліції надійшло повідомлення про те, що на автовокзалі під час конфлікту між двома чоловіками, один з них отримав травму голови та втратив свідомість.

Як розповів начальник Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділення поліції Володимир Олексюк, опитавши очевидців події, екіпаж сектору реагування патрульної поліції неподалік від місця вчинення злочину затримав підозрюваного. Попередньо встановлено, що нетверезий правопорушник спровокував конфлікт з чоловіком, який очікував рейсовий автобус. Під час інциденту агресивний зловмисник схопив металевий рекламний щит та вдарив ним потерпілого по голові, після чого з місця події втік.

33-річний підозрюваний, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини, затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

42-річний потерпілий з підозрою на перелом основи черепа знаходиться у лікарні.


 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin