Вінниця
19.04.2024
4.93° C
Вгору

«Sikorsky Challenge»: у Вінниці кращі стартап-проєкти можуть отримати фінансову допомогу  

У Вінниці Стартап Школа “Sikorsky Challenge” розпочинає новий курс для студентів, ліцеїстів, молодих науковців та дослідників. До 15 березня 2021 року кожен охочий може заповнити заявку й поспілкуватися та отримати досвід міжнародних менторів та експертів з інноваційного підприємництва. Про це на своїй сторінці написав Сергій Моргунов.  

Навчальний курс триватиме з березня по червень 2021 р. Заняття відбуватимуться 1 раз на тиждень у другій половині дня, онлайн і офлайн. Живі зустрічі відбуватимуться в Інноваційному тренінговому центрі та лабораторії прототипування ВНТУ (створені за підтримки Вінницької міської ради). 

Нагадаємо, Вінницька міська рада з 2018-го року підтримує стартап-школу Sikorsky Challenge, яка діє на базі Вінницького національного технічного університету.  

Цей проєкт передбачає навчання слухачів, щоб допомогти їм втілювати власні ідеї у реальні бізнес-проекти з перспективою заснування інноваційних стартап-компаній. І уже два роки поспіль з вінницькими стартапами «Sikorsky Challenge» за результатами виступів на Інноваційному фестивалі у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського укладаються угоди з міжнародними компаніями про наміри щодо надання інвестицій для їх реалізації”, – написав Сергій Моргунов.  

Подати заявку на навчання можна на сайті стартап-школи: 

http://startup.vntu.edu.ua/ 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin