Вінниця
28.03.2024
16.64° C
Вгору

Вінницькі дітлахи привітали матусь зі святом 8 березня новим рекордом України  

У Вінниці дітки встановили рекорд України з наймасовішого виконання казкових сюжетів способом пісочної анімації. За 20 хвилин їм вдалося презентувати 20 казок. Майже 4 десятки юних вінничан в парах малювали різні сюжети. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, встановлення рекорду відбувалося на сцені театру імені Садовського, але без присутності глядачів. Тривала онлайн-трансляція. 

Діти кажуть, що відтворити казкові сюжети за допомогою піску, тренувалися не один рік. Зафіксували все представники Книги рекордів України. 

 «Ми з дітками готували цей подарунок для усіх матусь. Вони намалювали матусям казку за те, що ті читали їх в дитинстві. Це і «Івасик Телесик», і «Курочка Ряба», і «Солом’яний бичок», – каже Світлана Мелобенська викладачка. 

 20 казок, які обрали для встановлення рекорду, поділили на кілька блоків. Першими відкривали українські народні казки. Потім ті, де головний герой – дівчинка, далі ті – де хлопчик. «Закривав» блок сучасник казок. 

 Намалювавши одного героя в одній казці, художники «переодягали» героя в іншого. Одна пара дітей створювала одну ілюстрацію протягом однієї хвилини. 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin