Вінниця
29.03.2024
12.6° C
Вгору

Вінницька міськрада відповіла на петицію щодо встановлення готівкового терміналу у громадському транспорті

Майже місяць тому вінничанин створив петицію у якій запропонував встановити готівковий термінал в громадському транспорті. Петиція зібрала 363 голоси й таким чином потрапила на розгляд до працівників Вінницької міської ради.

У відповіді Вінницької міськради йдеться:

«На жаль, встановлення в кожному транспортному засобі терміналів для прийому готівки, а тим більше таких, що крім прийому купюр, ще прийматимуть і монети, для комунального підприємства «Вінницякартсервіс» є економічно невигідним, адже один платіжний термінал коштує не менше 20,0 тис. грн, а загальна кількість транспортних засобів комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія», в яких встановлені валідатори для оплати проїзду за допомогою Муніципальної картки вінничанина, становить 320 одиниць транспорту (100 трамваїв, 160 тролейбусів, 60 автобусів).

В той же час, виконавчими органами міської ради спільно з КП «Вінницякартсервіс» опрацьовується питання реалізації разових проїзних квитків в мережі автоматів самообслуговування EasyPay, яка включає в себе понад 450 терміналів у м. Вінниці, що дозволить гостям міста та мешканцям прилеглих територій, що нечасто користуються послугами громадського транспорту м. Вінниці, придбавати квитки на проїзд за готівку», – йдеться у відповіді.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin