Вінниця
23.04.2024
12.4° C
Вгору

На одеській трасі розбився вінницький поліцейський (відео)

Вночі 4 березня дорогою до Одеси сталася смертельна аварія. У мережі з’явилося відео зіткнення поліцейського авто та «Hyundai Sonata».

Службовий автомобіль патрульної поліції «Toyota Prius» спричинив ДТП. «Hyundai» зачепив «Prius», потім його викинуло на відбійник і машина фактично розлетілась на шматки.

Видання «Думська» повідомляє, що внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів «Hyundai Sonata» – співробітники Могилів-Подільського відділу поліції отримали різні травми. У 34-річного капітана поліції, який був за кермом, діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. У 39-річного старшого лейтенанта політравма, закрита черепно-мозкова травма, гематома правого ока, перелом носа, закрита травма грудної клітини, тупа травма живота, перелом кісток тазу, перелом гомілки. У 35-річного підполковника закрита черепно-мозкова травма, підозра на струс мозку, садна на голові та забій правої гомілки. Від госпіталізації він відмовився.

Водій «Toyota Prius» – 26-річний одесит, лейтенант поліції, який разом з іншими членами екіпажу перебував при виконанні посадових обов’язків. Його також госпіталізували в міську клінічну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, тупою травмою живота та забиттям грудної клітини. З ним в машині були ще двоє патрульних у віці 30 і 28 років. Їх відвезли в обласну лікарню з подібними травмами.

В одеській патрульній поліції виданню «Думська» прокоментували інцидент.

«Водія «Пріуса» і двох його колег тимчасово відсторонили від служби. Поліція почала відносно них службову перевірку. Кримінальним провадженням ж зайнялося Державне бюро розслідувань. ДТП кваліфікували за ч.2 ст.286 КК України (порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Водієві «Пріуса» загрожує термін від 3 до 8 років в’язниці», – зазначено на сайті одеського видання.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin