Вінниця
18.04.2024
5.33° C
Вгору

На українських поштових марках з’явилися напівоголені жінки  

Завтра в Україні потраплять в обіг поштові марки на яких будуть зображені напівоголені жінки. «Укрпошта» випустить перший випуск марок в жанрі «ню» із серії «Її величність – жінка». На них будуть зображені дівчата написані Тарасом Шевченком «Одаліска». Про це повідомили на сайті «Укрпошти 

 Тираж кожної марки – 130 тисяч примірників. До марок випущено конверти «Перший день» та картки для картмаксимумів. 

«Нова серія марок не тільки поповнить колекції українських філателістів, ставши одним із найулюбленіших вишукано-пікантних експонатів, а й додасть художньої естетики поштовим відправленням. Адже жіноча краса, пронесена крізь віки і змальована найвидатнішими митцями, здатна зачарувати і надихнути на написання кількох щирих рядків від руки”, – йдеться у повідомленні пресслужби.  

 Родзинкою поштового випуску стане незвична колаборація національного поштового оператора і відомого українського бренду OLIZ, який випустить нову колекцію жіночих шовкових хусток, натхненну роботами Кобзаря і красою поштових марок. Частина коштів з продажу цієї колекції буде спрямована на розвиток Національного музею Тараса Шевченка. 

Поштові марки, конверти та картки серії «Її величність – жінка» випущені у співпраці з Національним музеєм Тараса Шевченка та Національним художнім музеєм України.  

Вартість маркового аркуша 81,00 грн (9 марок номіналом V, що еквівалентно 9 грн), конверта – 4 грн, картки – 4 грн. Вартість конвертів зі спецпогашенням та картаксимумів становить 18,80 грн. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin