Вінниця
20.04.2024
12.42° C
Вгору

Вінницька водонапірна вежа потрапила у ТОП-українських локацій, які відтворили на 3D-листівках 

У департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради повідомили, що вінницька Вежа потрапила у ТОП-українських локацій, які відтворили на 3D-листівках. Тепер один із найголовніших архітектурних символів міста можна «потримати» на долоні. 

Проект Кишенькове Місто – Pocket City реалізований компанією Skeironза підтримки Українського культурного фонду. Принцип його простий, а результат дозволяє не лише віртуально подорожувати Україною, а й мати сувеніри з кожного міста, чиї локації зображено на листівках.

Алгоритм такий: 

 1) ви завантажуєте застосунок Pocket City AR: 

 Play Market (Android) – https://bit.ly/3qhJoVL 

App Store (IOS) – https://apple.co/37uQHAK 

 2) обираєте набір листівок, який хочете переглянути; 

 3) наводите скан на листівку з набору.  

На екрані телефону бачите не просто фото з листівки, а 3D-модель цього об’єкта. Його можна роздивитися з різних ракурсів, прослухати аудіоісторію цієї пам’ятки, сфотографувати її чи записати відео. 

 Ініціатива «Кишенькова країна» відтворила у своєму додатку та на листівках архітектурні надбання 24 регіонів України. Серед них є навіть Ластівчине Гніздо, яке розташоване у Криму, та руїни Донецького аеропорту. 

Вінниця на цих листівках представлена Вежею Артинова, яка зараз є візитівкою та символом міста, вона споруджена за проектом відомого вінницького архітектора Григорія Артинова. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin